maanantai 1. heinäkuuta 2019

Hallanoron kuulumisia


Huh, ompas edellisistä kuulumisista kuulunut jo pari vuotta aikaa. Piti ihan testata, että vieläkö blogi toimii ja vielä näkyy toimivan :)

Mitä meille siis kuuluu? Iita ja Elli ovat ehtineet pyöräyttää pentueet molemmat ja vähän on käyty muutamissa näyttelyissä vaihtelevalla menestyksellä. Kasvatit ovat käyneet näyttelyissä ihan mukavalla menestyksellä.

Kasvateista Hallanoron Cosmoskukka " Windy" kävi toukokuun lopulla Haminassa nappaamassa elämänsä ensimmäisen Sertin ja Nord-Sertin. Windy oli myös rotunsa paras eli ROP!  Onnea Windy ja Mimosa :)

Hallanoron Cosmoskukka "Windy"


Hallanoron Caamos-Lappi "Benja" kävi toukokuussa nappaamassa Siilinjärveltä toisen Sertin, ollen PU3! Onnea Benja ja Minna :)

Hallanoron Caamos-Lappi " Benja"


Hallanoron Cuulasmarja " Lyyli" on sai ensimmäisen erinomaisensa Kuopion jalostuspäivänäyttelyissä tammikuussa ja toukokuussa Iisalmessa Lyyli sai jo eri 4. Hienoa kehitystä
:)

Hallanoron Cuulasmarja " Lyyli"


C-pentueesta on terveystarkastettu lähes kaikki kahta lukuunottamatta. Kiitos kasvattien omistajille! :) Pentueessa on ollut hyvää lonkkaa nartuilla, mutta huonoa lonkkaa uroksilla. Harmillista, mutta toivotaan, etteivät lonkat haittaa vauhtia. Silmät ja kyynäreet sekä polvet ovat olleet terveitä, mikä on todella hieno asia.

D-pentue alkaa olla kuvauskunnossa, joten sieltä on odotettavissa tuloksia tämän vuoden aikana. Hallanoron Dirlandaa "Milli" menee syksyn aikana terveystarkkeihin. Sen jälkeen mietitään jalostuskäyttöä.Hallanoron Bakkasukko " Ruka"


Kenneliimme tuli pääsiäisenä 2019 suru-uutisia, kun minun entinen koirani Turnukan Zanniina "Sanni" oli jouduttu lopettamaan suolistokasvaimen takia. Sanni ehti 12-vuotiaaksi veteraaniksi ja oli terve lähes loppuun asti. Surunvalitteluni Merville ja perheelle. Sanni oli teille niin rakas ja tärkeä. Kiitos, että sain antaa sen rakastavaan perheeseen loppuelämän kotiin.

Kennelissämme on myös mukavia pentu-uutisia, sillä matkasin viimeviikolla keskiviikkona Iitan ( Cantavia Valomerkki) kanssa Ylivieskaan uros Ruskaeemelin ( Ruska) luokse. Pariskunnalla natsasi heti yksiin ja homma hoitui helposti ja nopeasti. Seuraavana päivänä piti Ruskaa hieman houkutella, koska oli aika lämmin, mutta varjon puolella homma sitten onnistui. Nyt jännätää tämän kuun lopulle olisiko jo tärpännyt. Alustavia varauksia otetaan, jos yhdistelmä kiinnostaa. Mielestäni se on hyvin mielenkiintoinen yhdistelmä. Yhdistelmästä enemmän pentuja-sivulla.


Kuvassa Tassutuvan Naavakukka" Elli" ja minä , Hallanoron Cuutamokeikka " Caapo ja Hallanoron Diipadaapa " Danny" ja Jenna. Tyttärelläni Jennillä Cantavia Valomerkki " Iita"
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti