keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Hallanoron retkeilijät


Eilen käytiin Hallanoron kasvattien ja omistajien kanssa Hiidenportin kansallispuistossa retkeilemässä. Kansallispuisto sijaitsee Sotkamon ja Kuhmon rajalla Tipaksen kylässä. Keli suosi +20 asteen lämmöllä ja pilvipoutaisella säällä. Koirat ja omistajat tarkenivat.

Retkeilijät

Mukana oli siis kolme kasvattia Danny ( H.Diipadaapa) Caapo (H. Cuutamokeikka) ja Lyyli ( H. Cuulasmarja) Sijoitustyttönen Tassutuvan Hallanoron Helmi ( Hilla) oli myös matkassa mukana. Omat koirani Iitan ja Ellin jätin nyt kotiin vahtimaan taloa.


Danny ja Caapo tauolla Porttilammella


Aluksi meillä oli tarkoitus kävellä Palolammen parkkipaikalta Hiidenportin rotkon reunaa Porttilammelle ja siellä pitää tauko. Näin teimmekin ja nautimme makkarat ja nokipannukahvit laavulla. Sitten lähdimme ajatuksena kiertää Hiidenportti toista kautta takaisin Palolammelle, niin kävelimme toiselle parkkipaikalle Urpovaaraan. Matkaa oli tehty jo 15km. Pidimme tauon Urpolammen laavulla ja päätettiin, että nyt otetaan autokyyti takaisin alkuperäiselle parkkipaikalle Palolammelle, koska takaisin olisi ollut yhtäpitkä matka. Hauskaa oli jokatapauksessa vaikka olimme ihan eri suunnalla ja koirat jaksoivat hyvin koko matkan. Tätä muistellaan vielä pitkään :) Kiitos Karoliina, Anni ja Jenna tästä reissusta. Uusia reissuja suunnitellaan ja otetaan kartat mukaan :)


Lyyli Porttilammen laavullaMinä ja Danny (H.Diipadaapa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti