tiistai 16. toukokuuta 2017

Talvista toukokuuta

Talvi meillä Vuokatissa sen kuin jatkuu. Äitienpäivänä maahan satoi rapiat 15 cm lisää lunta ja edelleen, lunta on maassa. Iita ja Elli ovat nauttineet puhtaasta lumesta ja varsinkin Iita tykkää piehtaroida oikein olan takaa lumessa. Pyöristynyt maha ei näytä tulevaa rouvaa paljoa haittaavan vaan ketterästi Iita pyörii lumessa ympäri. Tänään huomasin, että askellus lumessa alkaa jo hieman hidastua, kun vauvat ovat ottaneet kasvuspurtin. Elli oli ihmeissään, kun Iita ei pysynytkään enää perässä metsässä irti ollessa.

Iita ja Elli


Iita alkaa olla jo pyöristynyt masun kohdalta


Viimeviikolla madotin molemmat tytöt ajatellen pennutusta ja hiljalleen aletaan odotella H-hetkeä, joka tulee kuun vaihteessa. Vielä lauantaina käydään Ellin kanssa Siilinjärvellä koiranäyttelyissä, mutta sitten hiljennellään tahtia koiranäyttelysaralla. Elli on ihme kyllä pitänyt turkkinsa hyvin päällä, joten saisi se jo ruveta karvaansa tiputtamaan. Nyt olisi sopiva sauma karvan irrotukseen ja kesä helteineen on tulossa.

Tälläviikolla tiistaina oli Vuokatin koululla perinteinen oppilaiden eläinpäivä ja Elli oli tyttäreni Essin esittämänä paikalla. Ellillä riitti rapsuttelijoita ja ihastelijoita, joten kavereita riitti. Vuosi sitten Elli oli ihan pentu eläinpäivillä ja nyt se on jo iso tyttö. Näin se vuosi nopeasti vierähtää. Paljon oli erilaisia eläimiä paikalla ja muutamia lappalaisiakin, joten Ellilläkin riitti katsomista.

Tässäpä olisi vielä muutamia kuvia Puolangan näyttelyistä 6.5. Kasvateista Caapo ja Lyyli saivat hienosti EH:t. Elli oli Eri 2 ja SA. Iitan sulhanen Mosku oli myös näyttelyissä saaden Eri 2. Onnea kaikille koirille :)

Tässäpä kuvia näyttelypäivältä. Kuvat ottanut Oona HeikkinenHallanoron Cuutamokeikka " Caapo"
Hallanoron Cuulasmarja " Lyyli"


Tassutuvan Naavakukka " Elli"Kolme Veetä Eka-Einari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti