keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Pentutuhinaa luvassa

Kevät on ollut sitkeässä täällä Vuokatissa ja tänäänkin satoi lunta ihan reippaasti n. 15 cm maahan asti. Koirat näyttävät uudesta lumesta olevan aivan innoissaan, joskin omistaja on jo ihan tympeytynyt jatkuviin lumitöihin. Mukavia uutisia on kuitenki tiedossa huonosta kelistä riippumatta, kun tänään käytettiin Iitaa ( Cantavia Valomerkki) yhdessä Jennan kanssa Korholanmäessä Amyvetissä  tiineysultrassa. Tukevasti oli tyttö tiineenä :) Pentuja näkyi siellä ainakin 4 kappaletta, joten mukavan kokoinen pentue olisi tuloillaan. Pennut syntyvät n. 31.5. joten kesä-heinäkuu meillä keskitytään pentujen hoitoon. Isänä pennuille on komea uros Kolme Veetä Eka-Einari, jolle pentue on myös ensimmäinen. Lisätietoa pentuja-osiossa.

Iitan vauva

Näyttelyrintamalla on myös toukokuussa vilskettä. Elli ( Tassutuvan Naavakukka) ja Caapo  ( Hallanoron Cuutamokeikka) sekä Lyyli ( Hallanoron Cuulasmarja ) on ilmoitettu 6.5. Puolangan  näyttelyihin. Tuomarina Puolangalla Silja Jokinen. Elli ja Doris ( Hallanoron Cuurankukka) ja Benja ( Hallanoron Caamos-Lappi) on ilmoitettu 20.5. Siilinjärven Mehtäkoera 2017 näyttelyyn. Tuomarina Maija Mäkinen. Kiitos aktiivisille koiranomistajille näyttelyissä käynneistä :) Mukavaa on teitä nähdä kehissä kasvattien kanssa :)


Ellin kanssa kehässä

Elli, Doris ja Caapo olivat 8.4. Kuopiossa ryhmänäyttelyssä mukavin tuloksin. Elli oli junioriluokassa Eri1 ja sai SA:n ja paras narttuluokassa 2, saaden vara-sertin. Doris menestyi junioriluokassa myös mukavasti ollen Jun Eri2 ja saaden ensimmäisen SA:n. Caapo korkkasi uroksissa ensimmäisen näyttelynsä hienosti ollen junnu-uroksissa EH2. Onnittelut hienoista tuloksista kasvateille!
Hallanoron Cuurankukka " Doris" Kuva Oona Heikkinen 


Hallanoron Cuutamokeikka " Caapo" Kuva Kirsti Pelkonen
Tassutuvan Naavakukka " Elli" Kuva Oona Heikkinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti