keskiviikko 27. elokuuta 2014

Pennut lähes 6 viikkoa

Kylläpäs se aika huristaa. Huomenna pennut täyttävät 6 viikkoa ja ensiviikolla alkaa niiden luovutus. Toisaalta on ihana antaa pennut uusiin koteihin kasvamaan, mutta toisaalta pieni kaiho on alkanut hiipiä sydänriepuun. Nyt nämä vauvelit sitten lähtee suureen maailmaan tassuttelemaan ihan omin voimin ja talo on kohta lähes hiljainen. Pientä poikkeusta lukuunottamatta.. Jäähän tänne Atsa ja Bertta-tyttö jää vielä muutamaksi viikoksi. Sokerina pohjalla minulle on tulossa ihan oma karvavauva Iita-tyttönen kasvamaan eli Cantavia Valomerkki. Kiitos Petralle ja Matleenalle tästä ihanasta pennusta :) Odotan sitä tänne uuteen kotiin jo kovasti!

Cantavia Valomerkki eli Iita. Kuvassa Iita 5vk.

Muutoksia on tulossa myös vanhempien koirien osalta, kun Sanni jää hoitopaikkaansa eläkekoiraksi. Sanni kotiutui Mervin luokse niin hyvin, että päätimme yhdessä tehdä ratkaisun, joka on Sannin kannalta paras mahdollinen. Kiitos Merville Sannin hyvästä hoidosta ja ihania tulevia yhteisiä vuosia teille. Onneksi pääsen rapsuttelaan Sannia, aina kun Sanni-kaipuu iskee :)

Tässä kuvia tältä päivältä. Totesin heti, että kamerani on turkasen hidas ottamaan kuvia näin eloisista pennuista. Meidän kukkapenkistä on tullut pentujen ykköskohde ja siellä käydään kilvan kaivamassa monttua. Valitettavasti myös välillä kukatkin meinaavat maistua näille rasavilleille!BerttaRuka


 
Peku

Nogah

Pienet puutarhamyyrät tuhotöissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti