sunnuntai 17. elokuuta 2014

Pikkuiset naskalihampaat 4vk

Aika on taas hurahtanut ja pennut ovat kasvaneet reilussa viikossa taas paljon. Atsa-emäkin söi tänään viimeisen annoksen antibioottia ja se on piristynyt viikonlopun aikana todella paljon. Ruoka on ruvennut taas maistumaan ja virtaa löytyy lähes entiseen malliin. Pyörälenkillä Atsa halusi jo ihan laukata rivauttaa pyörän rinnalla vapaaehtoisesti, joten hyvältä näyttää toipumisen kanssa. Perjantaina kävin verikokeissa Atsan kanssa ja veriarvot olivat parantuneet edellisestä kerrasta hyvin, eikä ultrassa näkynyt mitään tulehdukseen viittavaa. Ensiviikolla on uusi kontrollikäynti Atsalla pentujen sirutuksen yhteydessä, niin katsotaan tilannetta, kun antibioottikuuri on loppunut.

Pentujen kanssa ollaan käyty päivisin useaan kertaan ulkoilemassa ja nyt ipanat ottavat jo juoksuaskeleita ja pikkuisia pyrähdyksiä. Emän kanssa pennut eivät ole olleet nyt yhdessä antibioottikuurin takia, mutta ensiviikolla äippä pääsee jo lapsiaan kaitsemaan. Maitoa ei enää ole maitobaarista luvassa, sillä Atsalla on utareista jäljellä enää pelkät nahkarukkaset... :)

Tälläviikolla pennuille annoin toisen kerran matolääkkeet ja harjausharjoituksia olen tehnyt jokaisen pennun kanssa. Ensiviikolla meillä on vuorossa autoiluharjoitukset, kun sirutus lähestyy. Kohta pennuilla onkin sitten viralliset paperit, joten hiljalleen luovutusikä alkaa lähestyä. Laitoin pennuille kuviin, niiden tulevat kutsumanimet. Mukavasti uudet, tulevat omistajat ovat käyneet pentuja katsomassa, joten oma vauva on löytynyt meidän laumasta! Kaikki pennut jäävät Kainuuseen, joten mukavaa on näitä päästä sitten seuraamaan, miten kehittyvät isoiksi koiriksi.


Pennut ruoka-astialla ja eikun syömään :)
H.Bohemia-Bertta (Bertta)


H.Bohjanpoika (Nogah)H.Barkkipeikko (Peku)

H. Bakkasukko (Ruka)

Bertta raksahommissa

Nogah leikkii kävyillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti