maanantai 14. heinäkuuta 2014

Pentulaatikko valmiina

Viikonloppuna värkkäsimme aviomieheni kanssa Atsalle pentulaatikon valmiiksi. Rakennusmateriaaleista aluksi ajateltu filmivaneri sai vaihtua mäntylevyihin, koska kuljettaminen kaupasta kotiin oli paljon helpompaa. Tuli taas kerran todettua, ettei meillä ole edelleekään peräkoukkua autossa, joten se siitä sitten. Mielestäni laatikosta tuli kaikesta huolimatta ihan käytännöllinen ja toivottavasti myös toimiva peli. Öljysin valmiin pentulaatikon seinät myrkyttömällä parafiiniöljyllä pariin otteeseen, jotta puhdistaminen olisi helpompaa, eikä levy imisi itseensä likaa. Pentulaatikkoon en tehnyt kiinteää pohjaa, koska se tulee suoraan laattalattian päälle. Lattia on näin helpompi pitää puhtaana ja lämpiää tarvittaessa.

Pentulaatikko paikoillaan


 Tänään Atsa sitten pääsi testaamaan laatikkoa, mutta eihän se siellä kauaa viihtynyt. Täytyy vissiin syötellä hyviä herkkuja laatikossa, että se hoksaa kapistuksen tarkoituksen. Synnytykseen liittyviä oireita ei ole vielä ollut havaittavissa, joten Atsa ehtii hyvin tottua uuteen laatikkoonsa.

Atsa tarkastaa uutta pentulaatikkoaan.

1 kommentti:

  1. Komea laatikko! On niin mukava ajatella, että kohta Atsa jo pötköttelee siellä pesueensa kanssa. Toivottavasti kaikki menee hyvin loppuun saakka! Onni (ja koko poppoo) odottelee jo jälkikasvunsa syntymää ja lähettää Atsalle paljon terveisiä ja tsemppiä loppurutistukseen!

    VastaaPoista