sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

B-pennut 4 vrk

Uni maistuu pennuille maitobaarin jälkeen
Pentujen kasvu on edennyt ihan hyvin, painoa on tullut mukavasti lisää. Pennuista jo huomaa, että ovat jo yli 400g painavia pötkylöitä. Otin nopeasti pennuista otoksia, kuvien laatu ei ole kovin hyvä, kun Atsa seuraili tilannetta huolestuneena pentulaatikossa. Nimiä olen jo hahmotellut pennuille, mutta niitä pitää vielä viilata ennen lopullista julkaisua. Koko ajan tulee uusia ideoita nimistä, joten valinnan varaa löytyy jo vähän liikaakin.
Atsan liikuttelun aloitin tänään pienellä pyörälenkillä, että paikat alkavat palautua entiselleen. Eipä tuo tykännyt huonoa, että pääsi hieman hölkyttelemään pyörän rinnalla. Se palasi pentulaatikkoon tyytyväisenä pyörälenkin jälkeen hoitamaan jälkikasvuaan, joten mamma oli selvästi piristynyt liikunnasta.

Tässäpä nämä tämänpäivän otokset penneleistä. Vapaana tällähetkellä pennuista kolme urosta, joten hyviä koteja etsitään pörryköille :)

Iso riistapoika1.Mustamerkkipoika2.Parkkipoika3.

Pieni riistapoika4.
Riistatyttö1.


  Sanni oli meillä hoidossa torstaista-lauantaihin. Se oleskeli tyytyväisenä häkissä loma-aikansa. Selvästikään se ei ymmärtänyt miksi Atsa yritti sille murahdella. Toinen yritti vinkua ja heiluttaa häntää sekä keksiä leikittävää Atsan kanssa, mutta toinen vain mulkoili häkin toiselta puolelta. Päätin, että niiden on parempi olla reilusti erillään, ettei pahempia satu koirien kesken. Sopu säilyy näin paremmin tässä tilanteessa.

Grand Old Lady Sanni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti