keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

B-pennut 6 vrk

Niin se viikko on melkein vierähtänyt ja pennut kasvaneet lähes puolet syntymäpainostaan. Enää ei tahdo valokuvaaminen pentu kädessä onnistua, kun naperoilla on jo kokoa. Nimet on keksitty tenaville ja tässä hieman esimakua :) Pentujen painot ovat kehittyneet tasaisesti. Painavin pentu on yllättäin narttu-pentu Bertta, joka tänään punnituksessa painoi jo 600g. Pojat tulevat heti perässä, joten hyvin maito näkyy riittävän Atsalla.

Varaustilanteesta kolme urosta on vielä vapaana. Kannattaa kysellä ja laittaa sähköpostia pennuista, niin kerron naperoista lisää. Yhteystiedot löytyvät Pentuja-osiosta.


u. Hallanoron Bakkasukko

u. Hallanoron Barkkipeikko
n. Hallanoron Bohemia-Berttau. Hallanoron Bohjanpoika

u. Hallanoron Baimenpoika

 
Atsa on jaksanut hoitaa pentuja mallikkaasti, joskin nyt se jo tulee pois laatikosta pentujen nukkumisen ajaksi. Toissapäivänä bongasin sen saunan lauteilta napottamasta. Siellä vissiin oli Atsan mielestä sopivan rauhallista lepäilyyn. Lenkillä on Atsalla vielä kova pesäntekovimma päällä, sillä monet risukasat ja kallionkolot on käyty kaivelemassa ja tutkailemassa olisiko siellä hyviä piilopaikkoja pennuille. Kiltisti ollaan kuitenkin tultu takaisin omaan pesälaatikkoon. Helteet ovat olleet melko uuvuttavia, mutta onneksi sisällä on ollut sopivan viileää pennuille ja emälle.Mahanalus pentuja täynnä

Äippä lepäilee imettämisen välillä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti