torstai 25. joulukuuta 2014

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2015!

Joulu tulla jollotteli ja Uusi Vuosi kolkuttelee jo ovella. Vuokattiin joulu tuli pakkasen kera ja päästiin nauttimaan kunnon pakkasesta kerrankin. Iita näytti nauttivan pakkasesta, mutta Atsaa meinasi kylmä kipristella tassuja. Rouva järjesti itselleen parhaat päivät juuri joulun aikaan, joten  hihnassa kuljetaan kiltisti lenkillä ollessa. Tulevan kesän pentusuunnitelmia olen jo laatinut ja urossuositukset ovat hyväksytty jalostustoimikunnalla. Tulevan isäehdokkaan laitan näytille vuoden vaihteen jälkeen. Atsan olen ilmoittanut Kajaaniin Tamminäyttelyyn, mutta työt näyttävät haittaavan sen verran harrastusta, joten Tamminäyttelyt on minulle vielä vähän avoinna ehdinkö käyttämään mammaa valioluokassa. Mukavasti oli lappalaisia ilmoittautunut näyttelyyn, joten kehässä on mielenkiintoista seurattavaa :)

 Bertta kävi tänään meillä näyttäytymässä ja kovasti tyttö on kasvanut lisää viimenäkemästä. Bertta vaikuttaa hyvin lupaavalle koiranalulle, joten mielenkiinnolla odotellaan ensivuotta. Iita on myös kasvanut kovasti ja sen korkeus alkaa hiljalleen lähestyä Atsaa. Hampaiden vaihtuminen meni meillä ohitse kivuttomasti ja kulmahampaat tippuivat itsekseen puruluita syödessä. Neiti kasvattaa edelleen turkkia, joten se on melkoinen peikkotyttö. Iitalla ja Bertalla on tarkoitus käydä vuoden vaihteen kieppeillä lähialueen mätsäreissä, että saadaan hieman kehäkokemusta tytöille. Tammikuun lopussa on myös suunnitelmissa käydä Kuopion jalostuspäivänäyttelyissä pikkupentuluokassa kokeilemassa onnea. Toivottavasti silloin ei olisi kovia pakkasia haittana.



 
Iita malttoi hetken olla paikoillaan


Sanni-rouva oli meillä hoidossa ennen joulua






Nogah kyläilemässä


Bertta

Kennel Hallanoron toivottaa kasvateille ja omistajille sekä yhteistyökumppaneille Rauhaisaa Joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2015!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti