sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Pentutilausta pukkaa

Viikonloppuna suunnistin Atsan kanssa Ouluun Lecibsin Kuvion eli tuttavallisemmin Nappe-uroksen luokse. Ajattelin, että lauantai voi olla vielä aikaista astutukselle, mutta pariskunta oli heti sitä mieltä, että kyllä se rakkaus roihuaa heidän kesken heti miten. Hyvin Nappe hoiti tehtävänsä ja illemmalla otettiin vielä uusintakierros, kun ensin oli käyty katsomassa porukalla tallin ravihevoset. Oma ravitaustani se sieltä edelleen nousee esiin, kun on hevosista kyse. Pitihän sitä päästä tutkailemaan koirien lisäksi tulevia ravitähtiä ja niiden sukuja. Tässä välissä oli keli alkanut muuttua karmeaksi, sillä sankka lumisade alkoi juuri pahimmoilleen, kun piti lähteä ajamaan takaisin Vuokattiin. Ajelin kotiin lähes koko matkan kieli keskellä suuta, että pysyin tiellä polanteen ja lumisateen takia. Huh, huh! Onneksi ei sattunut mitään.

Sunnuntaina keli oli onneksi hyvä ja ajattelin, että sama on ajaa Ouluun vielä uudelleen Napen luokse. Ajomatka kannatti ja pariskunta treffasi onnistuneesti. Nyt täytyy vaan toivoa parasta, että tulevassa ultrassa näkyisi pieniä koiranalkuja. Kiitos mukavasta viikonlopusta Päivi ja Nappe! Nappe hurmasi minut täytin ihanalla olemuksellaan ja luonteellaan :) Tämä poika oli oikea Halinalle isolla H:lla!


NappeAtsa

Tamminäyttelyyn ilmoittautuminen päättyi 4.12 ja lopulta ilmoitin kehään vain Bertan. Iitaa en uskaltanut ilmoittaa mahdollisen tautiriskin takia, jos Atsa onkin tiine. Bertalla onkin ihmettelemistä, kun edellisestä näyttelykerrasta onkin vierähtänyt aikaa. Nyt yritetään nuorten luokassa rahkeita. Koiria kehään on tulossa todennäköisesti taas melkoinen määrä, joten mielenkiintoiset näyttelyt on luvassa.

Ruka pakkasukkona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti