perjantai 17. heinäkuuta 2015

Hallanoron B:t yksi vuotta!

Näin se vuosi mennä hurahti ja B-pennut tulivat 1-vuoden ikään tänään 17.7.! Onnittelut Bertalle, Rukalle, Pekulle ja Nogahille! Komeita koiria teistä on kasvanut! Halaus ja rutistus teille kaikille tasapuolisesti! Lämmöllä ja haikeudella muistelen teidän pentuaikaa täältä kotikulmilta :):)

Tästä se B-pentujen elämäntaival alkoi

Bertta 1-vee

Meillä oli myös päivää aikaisemmin eli 16.7. Iitan 1-vuotissynttärit. Onnittelut Iitalle ja sisaruksille Otsolle ja Usvalle! Iitan emälle Sylville oli syntynyt uusi pentue Pyhännälle 3.7. joten Iitalle on syntynyt uusia sisarpuolia Cantavia-kennelin nimen alle. Onnittelut Matleenalle ja Petralle! Tästä linkistä voi käydä kurkkaamassa  Cantavia kennel -sivuja.Atsa-mamma ja Bertta-tytär


Atsan astutuksesta on kulunut nyt kolme viikkoa. Selviä tiineyden merkkejä on ollut jo näkyvillä, kun Atsan tissit ja maha ovat alkaneet kasvaa. Mamma on myös rauhoittunut ja lenkillä mennään laahustamalla. Ruoka on maistunut mammalle hyvin, eikä huonoa oloa ole pahemmin esiintynyt. Valeraskauden mahdollisuus on aina olemassa, joten varasin ajan eläinlääkärille ultraan ensiviikon torstaille, kun ensimmäisestä astutuksesta tulee kuluneeksi neljä viikkoa. Toivotaan, että mahassa olisi pieniä maha-asukkeja. Nimiä olen jo kovasti mielessäni hahmotellut, mutta nyt täytyy pitää vielä pää kylmänä, ettei tule pettymyksiä.


Ollakko vai eikö olla tiine?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti