torstai 4. helmikuuta 2016

Pentuja tulollaan

Kylläpä se aika taas on hurahtanut! Atsan maha on viimeviikkojen aikana pyöristynyt hurjaa vauhtia. pentujen liikkeet ovat tuntuneet mahan läpi, joten terhakoita penneleitä on luvassa. Vähän tässä sai jännittää miten pentujen syntymä ja minun iltavuorot passautuvat keskenään, mutta onneksi Atsa ei ruvennut lapsen tekoon vielä alkuviikosta. Nyt on onneksi vapaata ja voin keskittyä loppuviikon pentujen tuloon. Eilen illalla Atsa rupesi viihtymään laatikossa ja siellä se on nakottanut koko tämän päivän tiiviisti. Ajattelin, että pennut syntyvät tänään päivällä, mutta nyt taitaa mennä iltaan ja ehkä yöhönkin asti. Viime yönä kävin parin tunnin välein katsomassa mammaa, mutta mitään radikaalia ei tapahtunut. Ensiyöstä on todennäköisesti tulossa vieläkin vähäunisempi. Iitakin aavistelee, että jotain on tapahtumassa. Se on alkanut ulvoa ulkona :(  Siinä on naapureilla kestäminen, samoin meillä...


Atsa vielä kokonaisena metsälenkillä :)Iita tammikuun pakkasissa

Bertan kuulumisia sen verran, että neiti kävi tamminäyttelyissä kehässä pyörähtämässä. Itse jouduin samalle päivää myös itsekin kehään kehätoimitsijaksi ja en pystynyt esittämään Berttaa. Kiitos Juulia, kun esitit Bertan kehässä. Tuloksena tuli H (hyvä). Arvostelu oli ihan berttamainen ja kehätottumusta täytyy vielä harjoitella. Pääasia, että selvittiin siitä koetteluksessa. Siinä ehti olla vaikka minkälaista mutkaa matkassa!

Atsan velipoika H. Aslak oli tammikuun lopulla Jalostuspäivien näyttelyissä esiintymässä. Aslak sai kovassa seurassa avoimessa luokassa erinomaisen, mikä on mukava tulos! Harmi, etten itse päässyt paikalle. Aslak komistuu vain vuosi vuodelta, joten toivotaan, että menestystä tulisi sen myötä :) Kiitos Tarjalle!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti