torstai 29. toukokuuta 2014

Normi viikko


Tälläviikolla ei mitään ihmeempiä ole sattunut koirarintamalla. Sää viileni alkuviikosta lähes syksyisen tuntuiseksi, kun maanantaina elohopea oli hätäisesti vain +3 astetta ja räntää satoi vaakasuorassa. Hellemekko sai vaihtua suosiolla takaisin tuttuun ja turvalliseen toppatakkiin. Atsaa ei kelin muutos paljoa näyttänyt haittaavan. Se oli pikemminkin helpottunut, kun helle ei sitä enää kiusannut.
 Tämän viikon Atsa on ollut edelleen normaali itsensä. Tänään tunnustelin masua ja pientä kasvua voisi vyötärön kohdalla olla. Iltalenkillä nähtiin naapurin pieni uroskoira Faldo, joka olisi kovin kiinnostuneesti  halunnut tehdä tuttavuutta Atsan kanssa. Luonteellen poiketen Atsa oli sitä mieltä, että minä en muuten siedä uroskoiria lähelläkään. Faldo sai siis rukkaset ja joutui jatkamaan matkaansa ilman hemaisevaa naisseuraa.


Pihatyöt odottavat tekijäänsä

Katselin vanhoja valokuvia ja löysin Atsan siskosta Hallanoron Anemonesta "Mallasta" paljon hyviä kuvia, joita hänen omistaja on minulle lähettänyt. Seuraavaksi olisi tarkoitus koota A-pentueesta oma kansio blogiin, kunhan kiireiltäni ehdin.
Hallanoron Anemone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti